Et nytt og raust boligkonsept

[L]eie fra Clemens Eiendom

Vi i Clemens Eiendom har utviklet et nytt boligkonsept som vi kaller [L]eie. Dersom du har lite egenkapital, men tilstrekkelig med inntekt, så kommer du kanskje ikke inn på boligmarkedet i dag. Vi ser det som en del av vårt samfunnsansvar å hjelpe disse, som ofte er førstegangskjøpere, inn på boligmarkedet. Løsningen for mange kan være [L]eie fra Clemens Eiendom.

I utgangspunktet tar Clemens Eiendom finansieringskostnaden og så får beboerne muligheten til å leie boligen i nesten tre år (inntil 34 måneder). Ønsker de å kjøpe boligen i denne perioden, så kan de gjøre det. I så fall går hele leiesummen til nedbetaling av lån og blir dermed omgjort av oss til egenkapital for boligkjøperen. 

– Enkelt fortalt gir [L]eie en raus og god inngang til boligdrømmen. Jeg håper virkelig at det vi gjør, som kanskje er en dråpe i et stort hav, samtidig kan bidra til at andre og større aktører også vil bidra med liknende konsepter, sånn at vi sikrer at de fleste boligprosjekter kan ha denne type rause ordninger i fremtiden, sier Bernt Nordby Skøien, adm. dir. i Clemens Eiendom.

Clemens Eiendom tilbyr foreløpig denne løsningen på boliger i Prestegårdshagen i Hof og på Ostunet i Os. Sjekk ut nettsidene for prosjektene og ta kontakt om du ønsker mer informasjon!

– Det er viktig for oss å bidra til at flere kommer seg inn i boligmarkedet, om de ønsker det. Det skapes store forskjeller i Norge ved at noen ikke får kommet seg inn på boligmarkedet selv om de ønsker det, og ved å legge til rette for ulike konsepter som [L]eie i kombinasjon med spennende boligprosjekter over hele landet tror vi mange vil ta godt i mot slike initiativ, avslutter Bernt Nordby Skøien i Clemens Eiendom.