Os - Vestland

Osstølen Sveo

Sentrumsnært boligområde ved Osmarka

Idyllisk beliggende boliger i Prestegårdsskogen, med unike leke- og rekreasjonsmuligheter. Boligfeltet har en sentral beliggenhet, men ligger samtidig tilbaketrukket og er omringet av vakker natur. Det er meget gode kollektivtilbud i nærheten og er du en aktiv person vil du få et eldorado av tur- og naturopplevelser i nærheten.

Boligfeltet på Sveo/Osstølen

Selve tomteområdet ligger idyllisk til inn mot Prestegårdsskogen, og er planlagt med ca 150 boliger fordelt på rekkehus/småhus og noen mindre boligblokker. De nye boligene vil i tillegg til fine sol- og utsiktsforhold, få unike tur- og rekreasjonsmuligheter rett utenfor døren. Osstølen ligger på en høyde med svakt skrånende terreng mot nordøst hvor tomten avsluttes mot et friluftsområde langs Oselven. Boligfeltet har en sentral beliggenhet, men ligger samtidig tilbaketrukket og er omringet av vakker natur. Fra boligene er det en kort og trygg vei til Os barne- og ungdomsskole.

Se prosjektets hjemmeside osstunet.no

 

Ostunet boligområde Osøyro – Os kommune

Osstølen befinner seg i Os kommune, med Bergen som nærm­este nabo i nord. Når nye E39 Svegatjørn- Rådal står ferdig, vil kjøretiden på strekningen Os-Bergen reduseres fra 35 minutter til bare 18 minutter!

Osstølen –Sveo ligger like nord for Os sentrum, svært sentralt i forhold til Osøyro. Det er kort av­stand til barne- og ungdomsskole; i nærområdet er det også eneboliger, rekkehus, store og små sammenhengende boligbygg. Os kommune er et område i trans­formasjon i form av fortetting med nye større bol­ig- og næringsbygg samt utvikling av infrastruktur i form av nytt veinett etc.

Området har også meget godt aktivitetstilbud, med kort avstand til idrettsanlegg med idrettshall, fotballbaner og friidrettsanlegg. I tillegg er det i nærheten av  det populære Osbadet med svømmebasseng, barnebasseng, stupetårn, vannrutsjebaner, samt treningssenter.

Se prosjektets hjemmeside ostunet.no.

Osstølen Sveo
Sentrumsnært boligområde ved Osmarka
Relaterte dokumenter

Presentasjon