Os - Vestland

Osstølen Sveo

Sentrumsnært boligområde ved Osmarka

Ostunet er et unikt boligprosjekt midt i hjertet av vakre Os, rett utenfor Bergen.

Tunet består av lekre leiligheter, eneboliger og rekkehus, alle med høy kvalitet, smarte planløsninger, og fantastiske uteplasser. Gode kvaliteter, grønne omgivelser og umiddelbar nærhet til sentrum, sjø og skog. Det er meget gode kollektivtilbud i nærheten og kort og trygg vei til Os barne- og ungdomsskole.

Osstølen befinner seg i Os kommune, med Bergen som nærmeste nabo i nord. Med nye E39 Svegatjørn- Rådal er det kun 14 min til Lagunen kjøpesenter. 

Området har også meget godt aktivitetstilbud, med kort avstand til idrettsanlegg med idrettshall, fotballbaner og friidrettsanlegg. I tillegg er det i nærheten av det populære Osbadet med svømmebasseng, barnebasseng, stupetårn, vannrutsjebaner, samt treningssenter.

Sentrumsnært boligområde ved Osmarka

Idyllisk beliggende boliger i Prestegårdsskogen, med unike leke- og rekreasjonsmuligheter. Boligfeltet har en sentral beliggenhet, men ligger samtidig tilbaketrukket og er omringet av vakker natur. Det er meget gode kollektivtilbud i nærheten og er du en aktiv person vil du få et eldorado av tur- og naturopplevelser i nærheten.

Boligfeltet på Sveo/Osstølen

Selve tomteområdet ligger idyllisk til inn mot Prestegårdsskogen hvor Osstølen Utbygging har utviklet 31 boliger fordelt på rekkehus/småhus og noen mindre boligblokker. 1 av 3 delfelt er i dag bygget ut.  Osstølen ligger på en høyde med svakt skrånende terreng mot nordøst hvor tomten avsluttes mot et friluftsområde langs Oselven. Boligfeltet har en sentral beliggenhet, men ligger samtidig tilbaketrukket og er omringet av vakker natur. Fra boligene er det en kort og trygg vei til Os barne- og ungdomsskole.

Se prosjektets hjemmeside ostunet.no.

Osstølen Sveo
Sentrumsnært boligområde ved Osmarka
Relaterte dokumenter

Presentasjon