Hof - Vestfold og Telemark

Prestegårdshagen boligområde

Variert tilbud i landlige omgivelser

Prestegårdshagen boligprosjekt i Hof gir med sin sentrale, men allikevel landlige beliggenhet, og sitt varierte utvalg av boligtyper og tomter, et tilbud til mange grupper boligkjøpere og utbyggere. Bomiljøet er allerede godt etablert med lekeplasser og hyggelige tun, og tomter er klargjort for dem som heller vil få bygget enebolig.

Prestegårdshagen

Boligprosjektet består av ca 220 boliger, hvor det tilbys noe for enhver smak. Her bygger Prestegårdshagen AS selv ca. 40 boliger i rekkehus, tomannsboliger og kjedede eneboliger, samlet i hyggelige tun. Boligene viderefører det beste i norsk trehustradisjon gjennom moderne og stilrent, men samtidig et varmt design. For dem som heller vil bygge selv tilbys flate og solrike eneboligtomter av forskjellig størrelse. I tillegg tilbys delfelt regulert til frittstående eller konsentrert småhusbebyggelse til proffmarkedet. Delområde 1, som består av ca. 90 boliger, er opparbeidet med komplett infrastruktur, flott lekeplass og stor, fin fotballøkke. Her kommer man til et etablert og godt bomiljø. For mer informasjon om prosjektet kan man besøke vår hjemmeside prestegårdshagen.no.

 

Hof i Vestfold

Prestegårdshagen boligprosjekt ligger rett ved Hof sentrum med skole og barnehage i umiddelbar nærhet. Her kan man bo landlig og trygt med kort vei til det meste. Flott natur rett utenfor døren gir gode muligheter til bading, turer og aktiviteter.

Hof ble fra 1. januar 2018 en del av Holmestrand kommune. Tettstedet ligger sentralt plassert med 15 minutter i bil til Holmestrand, 30 minutter til Tønsberg og Drammen, og bare 45 minutter til Oslo og Skien. Kollektivtrafikktilbudet kan enkelt benyttes fra bussholdeplass som etableres sentralt i boligområdet. Kort vei til Holmestrand jernbanestasjon med hyppige avganger gjør også togpendling til et attraktivt alternativ.

Prestegårdshagen boligområde
Hof i Vestfold
Kontaktperson
Prosjektsjef
Mobil: 936 59 654
Direkte:
marius.leiddal@clemenseiendom.no