På scenen under Evolve Arena

Ulike livsfaser krever ulike boligbehov

Clemens Eiendom var invitert til å stå på scenen under Evolve Arena på Norges Varemesse i starten av november. Administrerende direktør Bernt Nordby Skøien var entusiastisk da han fortalte om hvordan Clemens Eiendom utvikler boliger til livets ulike faser – helt fra etableringsfasen, via Smarte Nabolag og frem til omsorgsboliger.

I tillegg til å synliggjøre at livets ulike faser krever ulikt fokus og tankesett når det kommer til boligutvikling, ble det sammen med Tone Tellevik Dahl (Norsk Eiendom), Bård Folke Fredriksen (NBBL) og Hannah Gitmark (Tankesmien Agenda) debatt fra scenen. Spørsmålet var; hvordan kan vi få flere inn på boligmarkedet? Svaret fra Clemens Eiendom er (L)eie.

– Det er ikke løsningen på problemet, men en del av løsningen. Hvis vi kan være med på å inspirere andre til å gjøre det samme så tror jeg at i sum det kan bli et veldig godt svar på hvordan vi kan løse denne type utfordringer, sa Bernt Nordby Skøien fra scenen.

Sjekk ut en kort oppsummering av dagen fra Bernt i videoen over, og om du ønsker å fordype deg kan du se hele foredraget til Bernt og den påfølgende debatten nedenfor.

Ulike livsfaser krever ulike boligbehov
Debatt: Et boligmarked som fungerer