Clemens Eiendom og Miliarium Bolig

Prosjektsamarbeid i Lofoten

– I et av Norges mest naturskjønne områder skal vi sammen skape et spektakulært boligprosjekt, sier Bernt Nordby Skøien, daglig leder i Clemens Eiendom etter nylig å ha inngått avtale med Miliarium Bolig.

Clemens Eiendom og Miliarium Bolig skal i et 50/50-partnerskap utvikle et nytt boligområde i Tjeldbergvika i Lofoten, som ligger mellom Svolvær og Kabelvåg. Området er regulert til nærmere 40.000 kvm BRA bolig og det er planlagt 210-250 boliger bestående av småhus og leiligheter. På området er det også regulert inn en barnehage og ca. 3.000 kvm BRA næring. Tomteområdet har en spektakulær beliggenhet, og fremtidens beboere og besøkende vil kunne nyte vakker utsikt.  

– Vi gleder oss til å ta fatt på en spennende reise med Clemens Eiendom og til å skape gode hjem og nabolag i et nytt markedsområde for vår del, sier Peder Stavnes Karlsen, administrerende direktør i Miliarium Bolig.

– I tillegg har vi flere sammenfallende grunnverdier og det mener jeg er en viktig suksessfaktor i et videre samarbeid, skyter Bernt Nordby Skøien inn.

Han mener Miliarium Bolig vil komplettere Clemens Eiendom godt i et partnersamarbeid.

Planforslaget er utarbeidet av Stein Hamre Arkitektkontor og baserer seg på mulighetsstudien utarbeidet av Lundhagem Arkitekter. Målet er å bevare områdets naturlige topografi og utvikle et prosjekt som går i ett med omgivelsene.

– Prosjektet i Tjeldbergvika kan endelig realiseres. Jeg gleder meg til å gjøre dette sammen med Miliarium Bolig som jeg har samarbeidet godt med tidligere i annen sammenheng, sier daglig leder i Tjeldbergvika Utvikling AS, Marius Leiddal.

Prosjektet har allerede fått mye positiv respons fra lokale interessenter, og det er registrert etterspørsel etter både boliger og fritidsboliger i området. I tillegg møter Lofoten økt nasjonal og internasjonal interesse med alt det har å by på og tilhørende turistutbygging.

– Sammen skal vi utvikle et fremtidsrettet og stedstilpasset boligprosjekt med bærekraft, fellesskap og teknologi i fokus gjennom konseptet Smarte Nabolag, avslutter Bernt Nordby Skøien i Clemens Eiendom.

Følg prosjektet og meld deg på interessentlisten her