Kontrazten

Kvadraturens nyeste tilskudd

Med taler og kake var det offisiell åpning av Kontrazten 1. mars, et næringsutviklingsprosjekt i Kvadraturen i Oslo som vi i Clemens Eiendom står bak. Her kobler vi sammen to bygg og effektiviserer fellesfunksjonene med personlarestaurant, treningsrom og gode møtefasiliteter.

– Jeg er utrolig stolt over å kunne åpne første del av Kontrazten, en idé som vi har hatt over mange år, sier Bernt Nordby Skøien der han står i et nytt og rehabilitert Fred Olsens gate i forbindelse med åpningen av Kontrazten.

Selve konseptet med Kontrazten er at det spiller på at det er en kontrast mellom ny og gammel bygningsmasse, forklarer Marius Leidal som er prosjektsjef for de nye næringslokalene i Oslo sentrum. 

– Grunnen til at vi valgte Kontrazten er at totalpakken er så bra. I tillegg er beliggenheten helt suveren, sier Morten Valestrand fra LiveNation som er svært fornøyd med å ha flyttet inn i Kontrazten.
Om du er på utkikk etter nye næringslokaler, så har vi ledig plass i toppetasjen (7. etg). Ta kontakt med oss eller sjekk ut mer fra åpningen av Kontrazten.