Kontrazten

Både og – i Oslo sentrum

I Kvadraturen, i møtet mellom Fred. Olsen gate 1 og Rådhusgata 1-3, skal Clemens Eiendom ta to historiske bygg inn i fremtiden. Kontrazten skal både ta vare på det historiske suset og fornyes til å bli et av de mest attraktive arbeidsmiljøene i Oslo sentrum.

Clemens Eiendom er i gang med arbeidet som i første fase skal være klart for innflytting august 2022, og på sikt skal Kontrazten forene de to byggene til ett. Med styrke i ulikhetene, trivsel og inspirasjon som grunnmur vil dette bli et arbeidsmiljø som florerer av nye impulser rundt hver sving – så sentralt du kommer i Oslo.

– Å la seg engasjere av ulikheter, kunne se ting fra forskjellige perspektiver og søke inspirasjon fra sine omgivelser mener jeg setter personer i stand til å ta kloke veivalg og skape resultater. Dette vil bli et svært attraktivt og moderne kontormiljø i en del av Oslo som huser ekstremt mye spennende historie. Historien skal vi forvalte og ta med oss videre, sier Bernt Nordby Skøien, adm. dir. i Clemens Eiendom.

Vi ønsker nye leietakere velkommen til Oslos mest kontrastfylte kontorbygg. Den delen av Kontrazten som vil ligge i Fred. Olsens gate 1 ledigstilles fra sommeren 2022, mens lokalene er innflytningsklare fra august 2022. Rådhusgata 1-3 skal gjennom en stor renovering og ferdigstilles i 2026. Resultatet blir et helt nytt bygg.