Rakkestad - Viken

Prestegårdsskogen boligområde Rakkestad

Tomtesalg i fase 2 på Prestegårdsskogen i Rakkestad

Prestegårdsskogen boligområde i Rakkestad er et velfungerende boligmiljø som er utvidet med 62 nye tomter for profesjonelle boligprodusenter og selvbyggere. Prosjektet har i dag kun en håndfull tomter igjen.

Prestegårdsskogen

Prestegårdsskogen ligger i et naturskjønt område, 5 minutter med bil fra Rakkestad sentrum eller 15 minutters gange på den nye gang- og sykkelveien inn mot sentrum. Området er omkranset av store skoger og flere fiskevann for de store naturopplevelsene. I boligområdets fase 2 er det salg av store tomter for egen utbygging, ferdigtegnede boliger, både klassiske og moderne og nye rekkehus for den som trenger mindre plass, men som ønsker en lettstelt hageflekk. Vi kan tilby et mangfold av muligheter slik at alle skal kunne oppfylle sin boligdrøm.

Området utvikles av selskapet Prestegårdsskogen Utvikling AS som er eiet av Clemens Eiendom AS og Steinar Levernes AS (50/50). Tomter selges til profesjonelle boligprodusenter og selvbyggere. I tillegg bygges enkelte boliger i egen regi.  Det er få ledige tomter igjen, i tillegg til en enebolig og en halvdel av en tomannsbolig.  

Rakkestad

Midt i Østfold, på østsiden av Glomma, ligger Rakkestad kommune. Som det geografiske midtpunktet i fylket grenser kommunen mot Sarpsborg og Skiptvet i vest, Eidsberg i nord, Marker og Aremark i øst og Halden i sør. I tettstedet Rakkestad bor det 4 634 personer per 1. januar 2017.

Rakkestad er i dag Østfolds nest største kommune i areal og en av landets største landbrukskommuner. Jordbruk og skogbruk har derfor naturlig nok alltid vært viktig for bosetting og arbeidsplasser. Herfra har det utviklet seg tilknyttede næringer som treforedling og salg av landbruksmaskiner. De senere år har vi stadig fått mer teknisk avanserte bedrifter rettet mot prosessindustri, maritim og offshore industri. Dette viser at Rakkestad har vært en allsidig kommune i kontinuerlig utvikling – fra primærnæring til teknologiske ingeniørbedrifter.

Prestegårdsskogen boligområde Rakkestad
Kontaktperson
Prosjektsjef
Mobil: 489 53 198
Direkte:
roa@clemenseiendom.no