Hof - Vestfold og Telemark

Prestegårdshagen boligområde

Moderne design i landlige omgivelser

Prestegårdshagen boligprosjekt i Hof gir med sin sentrale, men allikevel landlige beliggenhet og sitt brede utvalg av boligtyper et tilbud til mange grupper boligkjøpere. Her er det fokusert på tunstruktur og sosiale møteplasser som vil gi et godt bomiljø for både yngre og eldre.

Prestegårdshagen

Boligprosjektet Prestegårdshagen består av totalt 220 boliger fordelt på eneboliger i to størrelser, tomannsboliger, rekkehus i tre størrelser og to typer leiligheter i sammenkjedede to- og firemannsboliger. Arkitekturen er moderne og stilren, men allikevel varm, og er et eksempel på en fin videreutvikling av norske trehustradisjoner. Boligene er arealeffektive og innholdsrike. De oppleves allikevel romslige med sine varierende etasjenivåer og ekstra romhøyde i enkelte rom. Se prosjektets hjemmeside prestegårdshagen.no.

 

Hof i Vestfold

Prestegårdshagen boligprosjekt ligger rett ved Hof sentrum med skole og barnehage i umiddelbar nærhet. Her kan man bo landlig og trygt med kort vei til det meste. Flott natur rett utenfor døren gir gode muligheter til bading, turer og aktiviteter.
Hof ble fra 1. januar 2018 en del av Holmestrand kommune. Tettstedet ligger sentralt plassert med 15 minutter i bil til Holmestrand, 30 minutter til Tønsberg og Drammen, og bare 45 minutter til Oslo og Skien. Kollektivtrafikktilbudet kan enkelt benyttes fra bussholdeplass som etableres sentralt i boligområdet. Kort vei til Holmestrand jernbanestasjon med hyppige avganger gjør også togpendling til et attraktivt alternativ.

Prestegårdshagen boligområde
Hof i Vestfold
Kontaktperson
Eiendomsutvikler/prosjektleder
Mobil: 466 34 813
Direkte:
ebj@clemenseiendom.no