Rakkestad kommune

Prestegårdsskogen boligfelt

Prestegårdsskogen boligfelt - Rakkestad kommune

Prestegårdsskogen boligfelt på Rakkestad er i full utvikling. Her får du både store tomter for egen utbygging, og nøkkelferdige boliger.

Om prosjektet

Prestegårdsskogen boligfelt ligger i Rakkestad kommune i Østfold, som grenser mot Sarpsborg og Skiptvedt i vest, Eidsberg i nord, Marker og Aremark  i øst, og Halden i sør. Kommunen er en av de store landbrukskommunene i Norge (les mer på www.rakkestad.kommune.no). Rakkestad sentrum ligger 1 time med bil fra Oslo, 25 minutter fra Sarpsborg og 20 minutter fra Askim.
Selve Prestegårdsskogen ligger i et naturskjønt område 5 minutter med bil fra Rakkestad sentrum, eller 15 minutters gange på den nye gang- og sykkelveien. Området er omkranset av store skoger og flere fiskevann for de store naturopplevelsene.
Rakkestad er kommunen der familien er i fokus. Derfor er trygghet viktig i Rakkestad, og mange lag og foreninger bidrar til at det finnes flere ulike fritidsaktiviteter for barn og unge. Rakkestad bugner av gode tur-, fiske- og bademuligheter. Rett ved Prestegårdsskogen går det skiløyper om vinteren, mens det er oppmerkede stier om sommeren.
Rakkestad er kommunen med landsbysjarme, trygghet og hjertevarme.

Tilgjengelige tomter

I boligområdet tilbys store tomter for egen utbygging, eller ferdigtegnede boliger, både klassiske og moderne. Vi tilbyr et mangfold av muligheter slik at alle skal kunne oppfylle sin boligdrøm. Tomtene er romslige, med svært gode solforhold.
Området har gode grunnforhold, og alt av infrastruktur (fiber, strøm, vann og avløp) er tilrettelagt. Ønsker du hjelp til å utvikle ditt boligprosjekt, har vi profesjonelle medarbeidere / samarbeidspartnere som vil bistå deg i planlegging og tegning av ditt nye drømmehjem. I Prestegårdsskogen kan du selv bestemme! Prosjektet gjennomføres som et samarbeidsprosjekt mellom Clemens Eiendom AS og Steinar Levernes AS, gjennom utbygningsselskapet Prestegårdsskogen AS.
Prestegårdsskogen boligfelt
Kontaktperson
Markedsansvarlig
Mobil: 907 43 898
Direkte:
oha@clemenseiendom.no