Kleivane – Sandnes kommune

Om prosjektet

Deler av Ovfs eiendom i Kleivane i Sandnes er overtatt av Clemens Eiendom AS. Kleivane skal bygges ut av Kleivane Utviklingsselskap AS som er et utbyggingsselskap der aksjonærene er Sandnes tomteselskap, Clemens Eiendom AS og Optimera.
Utbyggingsområdet Kleivane ligger i tilknytning til Skaarlia (AU 19 i kommuneplan), og ligger mellom Ragnhildsnuten og Melshei. Dette er et solrikt og lunt område. Delfeltene B5, B6 og B7 utvikles først, og bygges ut av forskjellige byggefirma som enten har kjøpt tomteområder eller vunnet tomteselskapets prosjektkonkurranser.
Ferdig utbygget vil Kleivane bestå av 550 boliger. Opparbeidelsen av veier og grøntanlegg startet mai 2012. I første omgang vil adkomsten for inntil 200 boliger skje gjennom Skaarlia. Deretter skal veien ned til rundkjøringen ved Brattebø etableres, og veien gjennom Skaarlia blir stengt med buss-sluse. I Kleivane vil vi tilby gode boligtomter til byens voksende befolkning. Sammen med distriktets mange boligbyggere ønsker vi at dette området skal bli meget attraktivt, og et pluss for alle som bor i nærheten.

Prestegårdsskogen boligfelt

Om prosjektet

Prestegårdsskogen boligfelt ligger i Rakkestad kommune i Østfold, som grenser mot Sarpsborg og Skiptvedt i vest, Eidsberg i nord, Marker og Aremark  i øst, og Halden i sør. Kommunen er en av de store landbrukskommunene i Norge (les mer på www.rakkestad.kommune.no). Rakkestad sentrum ligger 1 time med bil fra Oslo, 25 minutter fra Sarpsborg og 20 minutter fra Askim.
Selve Prestegårdsskogen ligger i et naturskjønt område 5 minutter med bil fra Rakkestad sentrum, eller 15 minutters gange på den nye gang- og sykkelveien. Området er omkranset av store skoger og flere fiskevann for de store naturopplevelsene.
Rakkestad er kommunen der familien er i fokus. Derfor er trygghet viktig i Rakkestad, og mange lag og foreninger bidrar til at det finnes flere ulike fritidsaktiviteter for barn og unge. Rakkestad bugner av gode tur-, fiske- og bademuligheter. Rett ved Prestegårdsskogen går det skiløyper om vinteren, mens det er oppmerkede stier om sommeren.
Rakkestad er kommunen med landsbysjarme, trygghet og hjertevarme.

Tilgjengelige tomter

I boligområdet tilbys store tomter for egen utbygging, eller ferdigtegnede boliger, både klassiske og moderne. Vi tilbyr et mangfold av muligheter slik at alle skal kunne oppfylle sin boligdrøm. Tomtene er romslige, med svært gode solforhold.
Området har gode grunnforhold, og alt av infrastruktur (fiber, strøm, vann og avløp) er tilrettelagt. Ønsker du hjelp til å utvikle ditt boligprosjekt, har vi profesjonelle medarbeidere / samarbeidspartnere som vil bistå deg i planlegging og tegning av ditt nye drømmehjem. I Prestegårdsskogen kan du selv bestemme! Prosjektet gjennomføres som et samarbeidsprosjekt mellom Clemens Eiendom AS og Steinar Levernes AS, gjennom utbygningsselskapet Prestegårdsskogen AS.

Efteløt

Om prosjektet

Efteløt ligger i Kongsberg kommune i Lågendalen, ca. 15 minutters kjøring fra Kongsberg sentrum i retning Larvik. Området har gode solforhold, og ligger mellom Fv 40 og Numedalslågen.

  • Gangavstand til skole, kirke, menighetshus og idrettsanlegg med lysløype. Lysløypen svinger seg gjennom boligområdet.
  • Nærliggende store friluftsområder, Skrim/Omholtfjell, med Lågen som nabo.
  • Sentralt på Østlandet mellom kyst og fjell, med nærhet til Kongsberg