Alta - Troms og Finnmark

Prestekragen

Prestekragen

Prestekragen boligprosjekt i Alta gir med sin sentrale beliggenhet og topp moderne leiligheter en økt livskvalitet. Med et bredt utvalg av boliger passer det for både yngre og eldre. Prestekragen har en unik beliggenhet med kort vei til alt.

Om prosjektet

Prosjektet er under omarbeidelse og vil bli gjenstand for en omregulering i 2021 før prosjektet er salgsklart.

Se prosjektets hjemmeside prestekragen.no

 

Harald Karlstrøm om Prestekragen

«Når du skal kjøpe deg bolig er det mange valg som må tas. Jeg tror dere kommer til å trives her», sier Harald Karlstrøm i Alta Sentrumsutvikling AS om boligprosjektet Prestekragen. Les mer på www.prestekragenbolig.no

Publisert av Prestekragen Fredag 16. august 2019

 

Nordlysbyen Alta

Alta har mange muligheter og utfordringer som Finnmarks største samfunn og har 20 000 innbyggere, det vil si at litt over hver fjerde finnmarking bor i denne kommunen. Alta har en størrelse og en demografi som gjør dette til et av de mest bærekraftige bysamfunn i nord. Nøkkelen til denne posisjonen er høy kompetanse, sentralitet i forhold til logistikk, et bredt næringsliv i tillegg til offentlig forvaltning og høye bo-kvaliteter for en økende befolkning. Alta er også universitetsby, og bybildet er preget av studentaktiviteter.

Nordlysbyen Alta er et godt valg for besøkende som ønsker et møte med det magiske nordlyset. Historien som nordlysby strekker seg langt tilbake i tid, fra 1899 da Kristian Birkeland bygde verdens første nordlysobservatorium på fjelltoppen Haldde. Alta har stabilt klima, og er derfor en av de beste stedene i nord for å se nordlyset. Byen er også den største villmarksbyen i Norge, og er blant annet kjent for Finnmarksløpet.

Prestekragen
Alta - Finnmark
Kontaktperson
Daglig leder
Mobil: 997 01 312
Direkte:
bns@clemenseiendom.no